February 23, 2007

sarjast hommikud

label: life is a dream — CV @ 11:31 AM

Täna kontoriuksest sisse astudes võttis mind vastu päiksest särav kontor.

Täna hommikul mööda Järvevana sõites imestasin taas kaasliiklejate üle (jah. ma ikka veel imestan). Paar masinat olid kraavi põrutanud. Ikka korralikult. Keegi õppust ka ei võta. Hoolimata hoiatavast vaatepildist jagus küllaga neid autosid, mis minust arvatavasti sajaga mööda põrutasid. Imelikud inimesed.

Hommikul ei saanud ma kuidagi aru, miks autos kuidagi soojaks ei taha minna. Nooh, ikka tükk aega võttis. Alles Lasnamäel sain Oll’i käest teada, et väljas on jube külm. Oma uimase ja unise olekuga ei saanud ma sellele pihtagi. Ma olen üldse kuidagi uimane ja unine ja vastikult filosoofiline täna hommikul. Mängu see õnneks ei seganud. Lahe oli! Üsna tasavägine ning kui Oll lõpuks võitis ka, siis oli see auga välja teenitud geim talle.

Ma uimerdan nüüd edasi.

1 impression

  1. no ma tänan, ma tänan :) mind tuleb ‘käskida’ nagu Sa oled aru saanud.

    Impressed by oll — February 28, 2007 @ 11:14 PM


Sorry, no comments!.

1.530 seconds. All rights reserved!