March 13, 2007

paar sõna vastutusest

label: life is a dream — CV @ 1:16 PM

Kui inimene võtab vastu mingi ameti, siis olenevalt ametikohast kaasneb sellega ka teatud vastutus. Vastutus oma valdkonnas, positsioon jne. Tigedaks teeb, kui inimesed sellele ei mõtle ning näevad ainult palgaraha numbreid silme ees. No ei tasu ronida tegema tööd, millega sa hakkama ei saa. Ei tasu! Ma olen nii kuri riigiametnikest “spetsialistide” peale, kes oma valdkonnast mõhkugi ei jaga. Minu tobe jama maksuametiga jätkub, sest vahepeal 3 nädalat haigena olles ma ju sellega ei tegelenud.

Ja siis veel täna paar langevarjuinstruktorit, kes totaalselt ära unustasid, et mudilased (ma pean ka ennast veel mõnes mõttes mudilaseks) võtavad iga nende sõna puhta kullana. Krt! See on ka vastutus. Instruktor ei tohi ajada hüppeohutuse teemal mula, kui seda võib kuulda ka mudilane. Eriti veel kirjalikult. Tean omast käest kui kergesti valed õpetused kiiresti külge jäävad. Päh!

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.164 seconds. All rights reserved!