March 13, 2007

sarjast niisama

label: life is a dream — CV @ 2:47 PM

… Tüdruk ulatas Poisile päeviku.

“Eks loe siis”, ütles ta üleoleval toonil ise mõtetes veelkord meelde tuletades, mis selles päevikus kirja sai pandud. Eelmisel päeval sai küll päevik veelkord üle sirvitud, et ega seal midagi Poissi solvavat ei ole või iseennast kompromiteerivat. Ohates mõtles Tüdruk hetkeks, et isegi näiliselt ennast paljastades jääb ta endiselt paksu müüri taha. Alati kaitsepositsioonil. Isegi päevikut kirjutades alati valmis selleks, et keegi seda kunagi loeb. “Äkki ma olen end kogu selle hirmu sisse ammu ära kaotanud?”, mõtles Tüdruk ja väristas õlgu. Ahh, mis tähtsust sel on. Peaasi, et Poiss arvaks, et Tüdruk usaldab Poissi nii piiritult, et on valmis oma salajasemaidki mõtteid jagama. Tüdruk tõrjus endast eemale peas kummitava sõna “intrigant” ning kallistas Poissi manades näole naeratuse …

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.424 seconds. All rights reserved!