March 19, 2007

sarjast tegemisi

label: life is a dream — CV @ 2:27 AM

Kõik lihased mu kehal on valusad. Reede hommikune sulgpall andis esimese koormuse kätte ning kogu nädalavahetuse jooksul tehtud töö viis asja lõpule. Nüüd on lihased kanged ja valusad. Vanadus vist :P

Tänane värviteraapia oli helesinine. Rahvast oli vähem ning seega oli lahe nokitseda rahulikumas õhkkonnas. Oma nädalavahetuse loen ma kordaläinuks igate pidi. Füüsiline töö, natuke värsket õhku (aga rohkem siiski värvilõhnalist), hea seltskond ning korraks linnast välja. Midagi rohkemat ei taha ega oskagi tahta enne uut töönädalat.

Ja huvitavaid märksõnu tuli meelde teel Kuusikule ja tagasi autos lobisedes:
* valged ketsid ja hambapasta millega need valgeks said
* kokandustunnid ja käsitöö
* telliskivi auto kapotil

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.367 seconds. All rights reserved!