March 24, 2007

privaattsoon

label: life is a dream — CV @ 8:57 PM

Minu tänase väga laheda päeva lõpu suutis üks inimene totaalselt ära rikkuda. No krt! Ma ei luba isegi oma mehel oma juukseid puudutada, veel vähem pai teha. Kui võõras inimene mulle pai teeb, siis lähen ma totaalselt marru. Mida küll üks inimene mõtleb? Kust ta võtab endale õiguse mulle nii intiimselt läheneda? See, et keegi on minuga lõkke ääres mõned õlud ära joonud ja koos lennukis olnud, ei anna talle veel õigust minu privaattsooni siseneda. Selleks, et minu üldisemasse privaattsooni tulla so umbes meetri raadiuses minust, pean ma olema selle inimese ikkagi omaks tunnistanud. Ma ei kannata võõraid oma privaattsoonis. Minu käe hoidmine ja minu juuste puudutamine on täiesti lubamatu tegevus praktiliselt kõigile välja arvatud siis, kui ma olen sellesse inimesse armunud. Ma tunnen end ahistatuna kui keegi unustab ennast minu lähedusse, ligemale kui käesirutus kauemaks kui 3 minutit.

Igal inimesel on oma privaattsoon …

1 impression

  1. Kusjuures ma ka jälestan, kui keegi mu juukseid puudutab. Välja arvatud mu juuksur, kellega ma lihtsalt ära harjunud olen.

    Impressed by triangel — March 27, 2007 @ 8:49 PM


Sorry, no comments!.

0.457 seconds. All rights reserved!