March 26, 2007

san.tehnikud ja mina

label: life is a dream — CV @ 2:44 PM

Millegi pärast on mul san.tehnikutega elust ainult negatiivsed kogemused. Kui vähegi võimalik, siis hoian neist eemale. Eelmisel nädalal juhtus siis see, et ma pidin nendega kohustuslikus korras suhtlema. Meie majas on püstakute vahetus ning neljapäeval ning reedel jõudis järg minu korterini. Olin kõik ette ära organiseerinud, et ma nendega eriti palju kokku ei peaks puutuma, aga nad suutsid mu üle kavaldada. Sellest tulenevalt olin ma neljapäeva hommikust kuni reede pärastlõunani üks parajalt plahvatusohtlik pomm. Eks ma plahvatasin ka, korteriühistu esinaise peale näiteks, aga temast ei viitsi ma kirjutada.

Eelmine nädal oli siis kokkuvõtvalt selline, et terve nädal oli üks kamm veega. Kuidagi ei saanud seda. Päeval ei olnud üldse vett, õhtuti oli külm ning kui hästi vedas siis keset ööd sai ka sooja. Ütleme nii, et dushi all käimine oli paras planeerimine ning õnnemäng. Neljapäevast kuni laupäeva hommikuni ei saanud sellest üldse asja, sest vett ei olnud ning lisaks sellele oli vannitoast nagu sõda üle käinud nii, et kogu selle laga pidi enne ära koristama, et dush kasutatavaks muutuks. Pühapäev möödus koristamise tähe all. Päeva meeldivaks lõpuks tahtsin dushi alla minna ja sain halva üllatuse osaliseks. Soe vesi täiesti olemas, lausa nii olemas, et kahest kraanist korraga st külmaveekraanist ka. Asi sai korda alles õhtul kümne ajal, aga täna hommikul pesin hambaid taas sooja veega, sest külma asemel tuli ikka igast kraanist ainult sooja. Uriseda tahaks selle peale lausa.

Ma ei tea, kuidas ma eelmise nädala oleksin ilma oma vennaraasu ja Ergota vastu pidanud. Ergo säästis mind san.tehnikutega kaklemisest ning istus minu juures “meestevalves” kui mina rahulikult kontoris tööd tegin. Ma olen ülitänulik … taas.

2 impressions

 1. “Vesi võttis kätte, hakkas jonnima ja otsustas lennumasinalt lahkuda. Viimasena lahkus lennumasina veekella vesi. … Koerad otsusasid leida kõrbest uue, sõnakuulelikuma vee.”

  oled vaadanud “reis lõunamaale” lotte multikat?

  ps. alati võid sauna nõuda :)

  Impressed by sinisilm — March 27, 2007 @ 10:34 AM

 2. :D Kus Sa enam kell 10 õhtul sauna nõuad. Selle asja tegigi hulluks just see, et igasugune info puudus selle kohta millal vesi puudub ja millal vesi on.

  Hehee … Eile hommikul oli ainult soe vesi. täna hommikul ainult külm. Saaga jätkub.

  Impressed by CV — March 27, 2007 @ 12:12 PM


Sorry, no comments!.

0.635 seconds. All rights reserved!