March 30, 2007

sarjast inimesi

label: life is a dream — CV @ 8:56 AM

Aatomik

Eile õhtul sai taas Aatomiku seltskonnas aega veedetud, lausa 6 tundi. Mulle meeldib tema huumorisoon. Muidu tundub sellise tõsise ja asjaliku inimesena, aga kui nalja poetab, siis on tegemist vahedalt lõikava huumoriga. Täpselt selline huumor, mis mulle meeldib ja lõbu pakub.

Mäletan, et langevarjuklubisse tulles ma kartsin teda. Ta tundus instruktoritest see kõige rangem ja kurjem. Eks ma siiamaani kardan teda natuke. Mitte otseses mõttes, aga kaudselt küll, sest mulle läheb korda, mis tal öelda on. Oleks ainult, et tal minu kohta midagi halba öelda ei oleks :P Tema seltskond on alati selline natuke distsiplineeriv.

Aukartust äratab tema viitsimine. Mina nii ei suuda, ma olen liiga laisk ja mugav. Tema tubliduse ja tragiduse tasemeni mina lihtsalt ei küündi. Parim tema tegemiste juures on aga see, et ta lisaks tahtmisele omab ta ka teadmisi, kuidas midagi teha. Alati läbimõeldult ja korralikult. Jah, see tema korralikkus … Iga asi omal kohal … Üks meesterahvas ei saa ju ometi nii korralik olla? Või saab?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.157 seconds. All rights reserved!