April 5, 2007

Spa vol 2

label: life is a dream — CV @ 12:32 PM

Mu käed näevad jubedad välja. Nüüd on Brüsselis ninali käimise tagajärjed näha. Mõlemad käed on natuke lillakas-sinised ja parem käsi on eriti kriimuline. Kole vaadata ning pakkida on ka natuke ebameeldiv. Vasak põlv on samasugune. Ikka ja jälle kui ma kusagile hüppama lähen, siis minuga juhtub selliseid asju. Leedus jalg, Venemaal selg, siin käed. Mis järgmiseks?

Istun hetkel Spa DZ’s ja ootan esimest tõusu. Eile sai taas ainult 3 tõusu, aga samas kui positiivselt mõelda, siis Eestis ei oleks eile ühtegi saanud. Siin hüppamine on tõeliselt hirmutav. Esimesel maandumisel panin korraliku kägara. Alates meduusi viskamisest kuni jalad maad puudutavad on mul pidevalt lausa surmahirm. Turbulentne õhk. Vari loobib mind nagu ise tahab. Kord viskab paremale, kord vasakule, aga kõige hullem on kui ta mind lihtsalt alla kukutab otsejoones. Grrrh!!! Maandumise käkk tuli ka sellest, et vari tõstis mind väga valel hetkel lihtsalt paar meetrit ülespoole. Hirmus on. Tõsiselt.

Eile oli üldse vale jalaga alustatud päev. Ei tea, millest ma nii tundlik olin. Hüpped läksid kõik mingil määral nässu ja tuju oli kummaline. Täna tundub parem päev tulevat. Vähemalt tunne on selline. Ma loodan kogu hingest, et tänase tuulesuunaga selliseid turbukaid ei ole ja ma saan lõpuks ometi kuplilendu ka nautida, mitte ainult karta. Kohalikud vähemalt loodavad küll, et täna peaks turbukatega norm olema.

UPDATE peale hüpet: Turbulentsi ei ole!!! YESH! Kaif on tagasi ja nüüd võib hooaja lugeda avatuks. Tunne on vähemalt selline.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.451 seconds. All rights reserved!