April 13, 2007

sarjast muusika

label: life is a dream — CV @ 3:16 PM

Teisipäeval Saaremaal käies sattus autos pihku kassett (jah, just nimelt kassett, lindiga ja puha). Lindistatud aastal 1999 ja pealkirjaks “Dance”. Assa raks kus tulvas mälestusi meelde. Naljakas oli kuulata seda kassetti ning samas taasavastasin mõne hea loo nagu näiteks Grace’i “Back to Earth”. Valge Mitsubishi Lancer mu esimene isiklik auto ja Eestimaa teed. See oli lahe suvi.

Samal kassettil on Faithless’i “Insomnia”. Üks parimaid tantsulugusid, mis kunagi kirjutatud. Mäletan kuidas ma seda esimest korda elus kuulsin. Tartu, Atlantise ööklubi. Imelik on see, et ma olen oma elus Atlantises vist umbes ainult 3 korda käinud. DJ pani Faitless’i peale vastu hommikut ja kogu tantsupõrand vajus tühjaks. Esimestest nootidest tabasin ära, et see lugu mulle meeldib ja ronisin koos oma tantsupartneriga tantsima. Kaif lugu.

Tantsumuusikat kuulates avastan end ikka ja jälle professionaalse kretinismi lainetelt. Ikka veel näen ma lugusid valguses ja värvides. Mitte ainult ei kuula, vaid “näen” muusikat. Ma ei saa vist sellest kunagi lahti.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.348 seconds. All rights reserved!