April 16, 2007

sarjast “niuts!”

label: life is a dream — CV @ 1:23 PM

Ja välja kukkus nagu alati … Kuidas ma küll ei suuda end üldse väljendada? Vahest on selline tunne, et jookse või peaga vastu seina, aga ma räägin inimestega vales võtmes. Tegelikult ütlesin ma ju üsna otse seda, et “enne kui ma kandideerida julgen bigway treeningutele” ja mõtteski ei olnud öelda, et …

Whatever … ma lähen ja mossitan nüüd nurgas …

4 impressions

 1. Ma loodan, et kommenteerimine on lubatud. Kuid nüüd näed küll tonti nurgas. Täiesti selgelt loetav, et enne bigwayd soovid harjutada ja täiesti selge vastus, et enne bigwayd vajavad kõik harjutamist. Sageli enda arvates kõige suuremad “herod” munavadki neid bigwaysid ära :) heheeee . Pekske nüüd mind :)

  Impressed by Jane — April 17, 2007 @ 3:41 PM

 2. Näed siis nüüd. Endiselt “vastu seina”. Mina ütlen, et enne kui kandideerida julgen tahaks harjutada – sina ja tuuker räägite bigway’ks harjutamisest. Kaks eri asja ju!

  Kommenteerimine pole kunagi siin keelatud olnud … välja arvatud tehniliste probleemide ajal.

  Impressed by CV — April 19, 2007 @ 3:31 PM

 3. No sedamoodi võttes on jah erinevad asjad. Kuid tuukriproua palus üldkoosolekul kõikidel käpad püsti ajada, kes kunagi üleüldse huvitatud on. Isegi kahe hüppega tegelased:) Nii, et minagi kandideerisin kuigi pole aastaotsa hüpanud ja pole varjugi koos. Aga kui juba oled kandideerinud siis on ju motivatsioon ka suurem harjutamiseks.

  Impressed by Jane — April 20, 2007 @ 11:35 AM

 4. Nooh … sellest ei tea mina midagi. Üldkoosoleku toimumise ajal olin hoopis kusagil Belgias :)

  Impressed by CV — April 23, 2007 @ 9:43 AM


Sorry, no comments!.

0.393 seconds. All rights reserved!