April 17, 2007

nädalavahetuse üllataja

label: life is a dream — CV @ 1:20 PM

Tegelikult sai see nädalavahetus Kuusikul muudki tehtud kui hüpatud. Mina, tsoome ja aatomik kobisime juba reede õhtul Kuusikule, et natuke kasulikud olla enne laupäevast hüppepäeva. Reede õhtul said viimased seinad värvi peale (mida praegu värvida sai) ning aknadki värvikorra peale. Müttasime pimedani. Kuusiku finski domikus kannatab vabalt juba ööbida. Ainult magamismatti ei tohi järgmine kord maha unustada. Natuke kõva oli see küljealune. Hommikune äratus oli 6c stiilis. Nüüd ma tean, et aatomik on üks ohtlik tegelane isegi magamiskotis! Järgmine kord pasteerin ta ära kui ta veelkord peaks mulle magamiskotipoksi ja kõditamisega äratust korraldama.

Laupäev oli rohkem hüppetegevusele suunatud. Õhtul saun ja grill. Tähed säravad Kuusiku kohal ennastunustavalt! Laupäeva õhtul vaatasin väga suurte silmade ja ammuli suuga aatomikku. Sel hetkel ma arvasin, et nädalavahetuse üllatajaks saab aatomik. Ta tegi kõike seda, mida temasuguselt ontlikult poisilt ei oleks oodanud. Ometi suutis Rink aatomiku pühapäeva hommikul üle trumbata. Nädalavahetuse üllataja tiitel läheb seega Rink’le. Töötavat meest on nauditav vaadata …

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.585 seconds. All rights reserved!