April 18, 2007

tehnikarindelt

label: life is a dream — CV @ 1:21 PM

Kaklen hetkel kaamera, arvuti ja juhtmetega. Järgmine peatus – Tevalo. Kui jagu saan, saab mingi viidika üles Belgia reisist :D

UPDATE: Tevalo on lahe. Mulle meeldivad sellised tehnikavidinate poed. Avastasin, et palju asju on eesti keelde tõlgitud. Enam ei olegi “jack” nüüd on lihtsalt “stereo/monopistik”. Alguses vaatasin kurvalt neid “pistikuid” ja “pesasid” ja tundsin puudust vanast heast “papa/mamma” kasutusest, aga minu rõõmuks olid üleminekute juures ilusasti kasutuses endiselt “ema/isa”. Papa/mamma on küll armsam, aga anname andeks.

1 impression

  1. Tevalo on ohtlik pood… Ma ka korra käisin, nüüd pean korra kuus vähemalt käima…

    Impressed by Cephalonia — April 19, 2007 @ 9:42 PM


Sorry, no comments!.

1.491 seconds. All rights reserved!