April 24, 2007

sarjast tegemisi

label: life is a dream — CV @ 1:12 PM

Eilne päev oli … täiesti teistmoodi …

Hea on lebada voodil ja lihtsalt rääkida. Hetk olemiseks. Teine rütm ja tunnetus. Rahu. Midagi nihkus ja liikus tunnetuses ja mõtlemises. Ma endiselt imestan kui palju rahustavat väge on minu üle inimlikul lähedusel.

Ülejäänud päev oli hektiline, natuke “crazy” ning suhtlemisest kirju. Kokku sai lepitud Kolomna augusti eelviimasele või viimasele nädalale, 20.09 õhtusöök Budapest’s, 2 lõunat sellel nädalal, üks mänguõhtu ja veel pudru-mudru. Õhtuks olin purjus ja ootamatult sai konjakiklaasi taga lõpuks tehtud algust ka mu enda case aruteluga. Plaanid kujunevad.

Inimesed mu ümber on toredad!

2 impressions

  1. Hey there! Thanks a lot for writing in the guestbook :) And well yes, a dictionary would be of great help ;) Ive tried to figure out some parts of your blog, but without success. :) Maybe in the future! Take care.

    Impressed by Linda/Adnil — April 25, 2007 @ 12:49 AM

  2. Welcome Linda/Adnil :)

    Impressed by CV — April 26, 2007 @ 4:23 PM


Sorry, no comments!.

0.435 seconds. All rights reserved!