April 26, 2007

päev Murphy moodi

label: life is a dream — CV @ 7:04 PM

Alagas täiesti parema jalaga. Ausõna noh! Esimesed pool tundi ei tulnud pähegi, et vasakuga võiks olla. Nojah, mina võin ju mõelda, mida tahan. Minu vennaraasu (saate aru, minu venna, kes kunagi ei jää autoga tee äärde!!!) kõnest selgus, et vaja haarata kanister ja hankida diiselkütus ning sõita “vanalinna sissesõidu” juurde. Möh?!? Vanalinnal ainult üks sissesõit või? Küsin kõik erinevad tänavad läbi, et kust ta sinna sisse siis sõitis, alustades Moskva kohvikuga ja lõpetades Draamateatriga. Pikema vaidluse lõpuks suutis ta siiski tuvastada Ararati poe olemasolu. Huhh! Mehed ja nende orienteerumine. Kanister, bensiinijaam ja kõne Ergole, et hilinen autoga remonti. Vend päästetud, enda auto töökotta sisse antud (ainult 10 min hilinesin) ja siis algas vasaku jala päev. Kõik helged hetkedki said mürgitatud. Säh sulle siis päikesepaistet ja kevadet. Üldiselt läks viltu täna kõik, mis viltu sai minna. Murphy toimis täiega. Olin kaks kohtumist ühele ja samale ajale planeerinud, hommikune tööpäev jäi ära ning seega mingid asjad tegemata, närviline ja pisarad kurgus ei suutnud ühelegi asjale keskenduda. Mõni link oleks ka võinud klikkimata jääda – närvikulu oleks väiksem. Keegi norib tüli … Ärge mind täna torkige rohkem – ma hammustan.

UPDATE peale keskkööd: Läksin õhtul pahaaimamatult Dan‘le külla Pärnu maanteel Kosmosest natuke kesklinna poole. Planeeritud oli “Risk-night” (Risk on lauamäng). Marru ajasid linna sõites ummikud. Mul polnud tegelikult aimugi, et mingisugune aktsioon täna toimub! Mängu vaheajal katusel suitsu tehes märkasin ootamatult, et Kosmose ees toimub korralik mäss. Kehitasin õlgu ja läksin alla tagasi. Natukese aja pärast läks lärm suuremaks ning läksime siis juba kõik koos uurima, et mis toimub. Näha oli, et rahvamass liigub kesklinna suunas ning kuulda oli järjest akende purunemist. Tekkis mure ukse ette pargitud auto pärast ning otsustasin selle ümber parkida. Alla jõudes oli rahvamass juba üsna lähedal. Parkisin auto Vabaduse väljaku parklasse ning asusime arutuga tagasiteele. Seda oli jube vaadata. Kõik need rüüstamised, purjus noored … Üks üsna minu auto lähedal olnud auto oli juba katuse peale pööratud, poode rüüstati … Lihtsalt valus oli vaadata kuidas maalipoe rüüstamise käigus maale purustati ja jalge alla talluti. Ma ei näinud täna õhtul ühtegi politseinikku. Mul on tunne, et selle riigi valitsus on täiesti vastutustundetu … Koju pääsesime peale keskööd kui märatsemise laine oli jõudnud omadega Draamateatrini. Ja ma nõustun parasiiliga täielikult, mis puudutab seda, et mingit pronksmeest kaitsti, aga oma kodanikud jäeti täiesti kaitseta. Huvitav, mis need massid selle “Aljooshaga” ikka teinud oleks?

UPDATE hommikul: Avastasin mõned kahjustused siiski ka enda autolt. Nooh, ei midagi hullu õnneks, sest tegelikult oleks võinud hullemini minna.
täna öösel Pärnu mnt
PS. Ja arutu mokk on lõhki.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.689 seconds. All rights reserved!