May 15, 2007

sarjast hommikud

label: life is a dream — CV @ 11:21 AM

Teen silmad lahti ja tühi tuba. Ahh! Nauding. Mulle meeldib üksindus. Mõne aja pärast helistab arutu ja räägib oma versiooni tänasest hommikust … Ta juba ammu väidab, et mul olevat komme ta kaissu haarata hommikuti ning voodist mitte välja lasta. Täna olevat ma seda lausa ekstreemsel moel teinud. Ta ainult lähenes voodile piisavalt ligidale ning sellest piisas, et ma ta kaissu väänasin. Ise ma loomulikult ei mäleta midagi. Arutul tekkis nüüd idee, et ta katsetab mõni hommik järele, kas ma haaran ainult teda kaissu või haaraks ma ükskõik kelle niimoodi kaissu. Nooh, et tõuseb ise ülesse ja siis saadab mõne teise mehe asemele. Huvitav, kuidas ta seda küll teha plaaniks? Ja ma olen üsna kindel, et võõraid ma niimoodi kaissu ei haara. Näiteks laupäeval vastu pühapäeva olevat Alice‘l vägagi rahulik öö olnud (kui minu unes rääkimine välja arvata).

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.391 seconds. All rights reserved!