May 20, 2007

näida

label: life is a dream — CV @ 3:17 AM

… et julgeks olla, aga mitte näida …

Kui palju on meis näilisust ja kui palju tegelikku? Vahest on mul tunne, et ma olengi ainult näiline. Fassaad, naeratus, “relaxed and easygoing”, optimist … Jätan inimestele alati võimaluse teha neid järeldusi, mida nad parasjagu teha soovivad. Imestan ainult endamisi vahest, et miks inimesed just selliseid järeldusi teevad. Nii kerge on panna teisi uskuma seda, mida nad parasjagu näha ja uskuda tahavad. Ainult mõnikord ma tõsiselt väsin sellest. Vahest ei ole jõudu naeratada, aga veel vähem on jõudu vastata kellegi küsimusele, et mis minuga lahti on. Ja nii ma siis peidangi end. Maski taha.

1 impression

  1. pai

    Impressed by pilleriin — May 20, 2007 @ 9:00 AM


Sorry, no comments!.

1.478 seconds. All rights reserved!