May 28, 2007

Gryttjom vol 1

label: life is a dream — CV @ 12:06 PM

Oleme kohal. Sõit oli täitsa talutav. Ma ei saa jätta mainimata, et laevas magamine ei ole mulle kunagi meeldinud ning seegi kord ei olnud erand. Ma vajan rohkem õhku. Hommikuks oli nägu paistes ja olemine halb.

Pühapäeval jõudsime kohale ja tegin isegi 2 tõusu. Ilm oli fantastiline võrreldes sellega, mis täna on. Esimene Basic Camp päev ja me istume maas. Väljas ladistab vihma ning taevasse ei saa kuidagi. Hommikust alates on toimunud 3 seminari ja üsna hea on olnud üle korrata teatud asju, millest ammu pole räägitud või millele ei mõtle nii tihti. Samas …

Samas on mul mingisugune totaalne tõrge. Ma ei saa endast ise ka aru. Ebakindel tunne ja ma ei suuda oma gruppi, kellega ma peaks koos hüppama, sulanduda. Tavaliselt mul nagu ei ole probleeme, et inimestega tutvuda ja sõbraks saada. Loodan, et paari päevaga läheb olemine ja tunne paremaks.

Kuni hommikul gruppidesse jaotamiseni oli kõik veel normis. Jagati gruppidesse, algas grupitöö ning siis ma tundsin kuidas mulle mingi sein ette kerkis. Ma ei ole kunagi eriti olnud hea kuivalt ja maa peal asju ette näitama. Minu jaoks toimib see teistmoodi. Ma tõepoolest ei suuda kõhuli põrandal olles hakata näitama treenerile oma träkkimise asendit. Ma tõesti ei tea, kuidas mu jalad ja käed täpselt liiguvad ja tegelikult on! Ma ei mõtle sellele kunagi, sest ma viimati pidin sellele mõtlema oma 150 hüpet tagasi. See on nii sees mul, et ma ei suuda seda enam isegi meelde tuletada.

Samuti on mul eluaeg olnud probleeme paremal ja vasakul poolel vahet tegemisega. Mul läheb tõsiselt pikk aeg enne kui ma suudan näidata kogu grupi ees, kuidas ma pööran paremale, sest kõigepealt mõtlen ma tükk aega kummal pool on parem ja nüüd pean ma veel välja mõtlema, kuidas sinna poole pöörata.

Tegelikult ma masendun hetkel, sest mul on tunne, et ma ei saa hakkama. Äbarik noh. Salaja ma ju siiski lootsin, et ma pääsen Rink’ga koos hüppama (loota ju võib). Ta suudab mulle alati sisendada mingisugust enesekindlust, mida mul praegu tundub nappivat. Grrrh! Ma olen iseendale ka vastik hetkel.

4 impressions

 1. mõmm, ära aja hullu juttu!
  mul kole kadedus peal praegu, et ei saanud sel aastal basic campi :(
  kes treenerid on, peale Mattiase ja Steve Hamiltoni?

  Impressed by tkr — May 28, 2007 @ 2:35 PM

 2. Treenerid on Lise, Lisa (Rootsist, üheks päevaks), Matthias, Steve, Joey Jones. Rohkem hetkel ei tea.

  Mul oli enne hommikune tusatuju vist. Hoopis teine tunne on peale päris mitut kohvi, sest olen üles ärganud. Enne olin eriti viril.

  Impressed by CV — May 28, 2007 @ 3:44 PM

 3. Kahju, et Kennethit teil ei ole, väga lahe tüüp oli:)
  A see Joey Jones näiteks on üks väga huvitav mees. Mitte tingimata meeldiv, aga kindlasti huvitav:)

  Impressed by tkr — May 28, 2007 @ 4:32 PM

 4. Mnjaaa … Esialgse kava kohaselt on mind määratud gruppi, kus treenerina lendab Joey Jones …

  Impressed by CV — May 28, 2007 @ 8:44 PM


Sorry, no comments!.

2.048 seconds. All rights reserved!