May 29, 2007

Gryttjom vol 2

label: life is a dream — CV @ 9:48 AM

Terve eilse päeva oli mul tunne, et ma tahaks olla kallistatud. No tee, mis tahad. Kahjuks ei ole siin kedagi, kes mind kallistaks. Ma ei oska vist kallistuseta enam elada. Lausa „niuts!“ tuleb peale kui peab päeva alustama ilma kallistuseta.

Väljas sajab endiselt. Ehedalt nukrameelne ilm ja olemine. Minus elab lootus, et homme saab taevasse. Sisetunne tahab seda uskuda.

Eile tegime ilma ja nagu alati suutsin ma paraja läbu korraldada. Keerasin terve kokteiliklaasi toa põrandale. Sellest tulenevalt õpetati mind põrandaid pesema. Perfektsionist Rink’le ei sobinud minu senine põrandapesu viis. Vähemalt oli ta nii palju „gentelman“, et tassis põrandapesuvee kohale. Ma ei saa jätta kelkimata, et vähemalt sudokus teen ma Rink’le ka purjus peaga pähe. Jesh!

1 impression

  1. virtuaalsed kallid siit poolt !

    h&h

    Impressed by sinisilm — May 29, 2007 @ 5:39 PM


Sorry, no comments!.

0.368 seconds. All rights reserved!