May 29, 2007

Gryttjom vol 3

label: life is a dream — CV @ 8:32 PM

Veel üks vihmane päev on jõudmas õhtusse. Skooriks paar sinikat, mõni kriimustus, üks korralik sõnavahetus, aga mitte ühtegi hüpet. Ma olen vist tõesti täiesti võimatu iseloomuga inimene. Ma suutsin täna hommikul totaalselt tülli minna treeneriga. Lõppkokkuvõttes põrutasin mina uksest välja ühes suunas ja tema teises suunas. Mnjah. Loomulikult oli temal ju õigus. Vähemalt selles osas, millest tema rääkis. Ma tean seda, aga see ei aita, sest põhimõtteliselt tekkisid meil elementaarsed kommunikatsiooniprobleemid. Mina sain ju aru, mida tema mulle tahtis öelda, aga tema ei saagi teada, mida mina temast tahtsin. Tuleb välja, et ka inglise keelt ei oska ma korralikult rääkida (vist).

Pea valutab kohutavalt. Terve päeva on valutada lõhkunud. Olemine on endiselt masendunud ja nukker. Ma ei olegi vist varem nii selgelt aru saanud kui väga ma vajan oma sõpruskonda. Ilma oma tavalise turvalise keskkonnata olen ma omadega ikka üsna sassis. Eemal olles võõrastega koos, saan ma aru kui palju ma toetun tegelikult teistele. Kasvõi seesama mulle vajalik kallistus, alati võimalus olla ära kuulatud, kellelegi toetuda jne. Ma tunnen, kuidas ma aina rohkem ja rohkem tõmbun praegu mingisugusesse kaitseasendisse ning kahtlustan kõiki ja kõike minu vastu “halb” olemises. Paranoiline mina. Tasakaalust väljas. Liiga palju võõraid, aga ei ühtegi oma, kes seda tasakaalustaks. Pidev kontroll iseenda üle ning vabaduse puudumine olla mina ise.

UPDATE: Rink tuli ja oli ootamatult sõbralik mu vastu. Kriiperdasime tund aega selleks, et harjutada mõndasid minu jaoks raskemaid asju. Nüüd on rinnakorvil mõned sinikad juures, aga olemine on palju rahulikum ja tasakaalukam.

4 impressions

 1. Sinu kirjutistest on jäänud mulje, et kõige enam siin maamunapeal vihkad sa Rink’i.
  Kuidas te koos reisida veel saate, jääb küll arusaamatuks :)

  Impressed by Jane — May 29, 2007 @ 10:00 PM

 2. huvi pärast – kellega neist treeneritest sa siis vaidlema läksid?;)

  Impressed by tkr — May 30, 2007 @ 8:21 AM

 3. Nooh, mind määrati Joey gruppi. Me ei läinud otseselt vaidlema kah. Pigem see, et ma julgesin 3 korda järjest küsida ühte ja sama küsimust tema käest, sest tema vastas minu küsimusest mööda ning mina tahtsin endiselt saada vastust enda küsimusele. Probleemiks osutus B – Stairstep Diamond (mina top ja Joey outside center) ning mina küsisin, et kuidas selline asi lennata saab, kui ma pean käed totaalselt sirgeks ja laiali lükkama ning kas ma üles ei kao selle peale jne.

  Ohh Jane! Ma ei vihka üldse Rink’i. Mulle tohutult meeldib temaga lennata, ta on mulle nii mõneski asjas eeskujuks (mis puudutab langevarjundust) ning ma tunnen end lausa priviligeerituna, et ta viitsib minuga tegeleda. Tema asjalikkus ning põhjalikkus distsiplineerib mind. Koos reisimine on ka enam-vähem paika loksunud kui piisavalt kaugele üksteisest teatud aja hoida, et mitte kokku põrkuda. Kõik ei peagi kõigiga igapäeva elu tasandil kokku sobima.

  Impressed by CV — May 30, 2007 @ 3:39 PM

 4. nojah, kui see sind lohutab, siis sa pole mitte ainus, kellel Joeyga kommunikatsioniprobleeme on olnud:)

  Impressed by tkr — May 30, 2007 @ 11:43 PM


Sorry, no comments!.

0.384 seconds. All rights reserved!