May 31, 2007

Gryttjom vol 6

label: life is a dream — CV @ 8:55 PM

Me oleme neli päeva nagu kusagil mulli sees elanud ja olnud. Täna õhtupoolikul, kui ilma hakkas muutuma, oli sellest järsku võimalik aru saada. Seniajani oli igapäevane vaade uduselt hall lennuväli, mille tagumine äärgi polnud näha ning teisel pool mets. Tuul on udu ja vihmaloori ära puhunud ning nüüd paistab ka maantee kätte. Avarduv maailm. Inimesed naeratavad rohkem ja tunduvad energilisemad, sest lootus on laes. Äkki jõuab ilm kohale enne laupäeva juba ning homme on hüpatav? Kõike seda teooriat, mida meile neli päeva on sisse topitud, tahaks ju ometi ära proovida taevalaotuses. Mul võib ju kriiperite peal asi üsna selge olla, aga noh, seal üleval, seal on lennata ka vaja ning seda ma veel ei oska.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.413 seconds. All rights reserved!