June 3, 2007

Gryttjom vol 8

label: life is a dream — CV @ 11:04 PM

Pühapäev. Praktiliselt tuulevaikne ilm, langevarjureid täis lennuk, pakkimine, lendamine, hetk enne tõusu, saun päeva lõpetuseks, palju uusi inimesi …

Täna taas 6 tõusu. Kõik olid 2-way’d Rink’ga. Oleks ühe rohkem saanud, aga … Rink’l oli ju vaja oma 400-ndat hüpet “korralikult” tähistada, et asjaosalistele meelde jääks. Maandumisel boots’sid ära võttes avastasin vasaku boots’i seest verise jala. 5 cm pikkune “kriim” minu hüppeliigesel tulenevalt asjaolust, et Rink ei viitsinud jalalihaseid kasutada exit’i ajal ning surus minu enda ja lennuki vahele. Twin Otter’i uksega olen nüüd siis lähemat tutvust teinud. Mnjäuh! Leotasin külma vee all oma jalga pikemat aega ning seejärel andsin endale puhkust hetke, enne kui järjekordsele ehk siis päeva viimasele tõusule ronisin. Jalg on endiselt natuke valus, aga paistetus hakkab alla minema ja midagi hullu ei ole. Homme hüppame jälle.

Tegime täna Rink’ga blokke. Super!!! Kõik exitid lendasid ning blokid 7 ja 9 said pööratud. Isegi verise jalaga lõppenud exit lendas. Ka kahekesi saab asju harjutada kui tahtmist on. Lõkerdasin suurema osa ajast naerda vabalangemises, sest mõni brainlock oli rohkem kui naljakas. Näiteks pidin keerama 540 kraadi ning Rink’le jalagripid presenteerima. Ühel pöördel keerasin ainult 360 kraadi ning Rink’i imestunud ilme sel hetkel oli rohkem kui naljaks.

Täna oli hea päev! Tõesti. Ma kustutan mälust ära need teravused, mis sai Rink’ga vahetatud ning mäletan ainult häid elamusi hüpetest.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.348 seconds. All rights reserved!