June 4, 2007

Gryttjom vol 9

label: life is a dream — CV @ 10:42 PM

Rink ei ole inimene. Rink on … ehedalt mölakas mees. See oleks minu tänase päeva kokkuvõte. Kõige naljakam asja juures on see, et mina olen piisavalt suuremeelne, et talle andeks anda tänane päev, aga tema käib mossitades ringi. Fuck it!

Täna 8 tõusu. Päeva esimesel tõusul keerasime veel randomeid, aga ülejäänud hüpped olid blokkide ja nende ettevalmistuse päralt. Brainlock’e oli kõigil. Minul on endiselt suurimaks probleemiks 360 kraadi pöörded ja levelil püsimine. Täna ja homme on meie treeneriks Lise. Malbe, asjalik ja väga hästi kommunikeeruv. Plaaniks on blokid ja “mõned huvitavad hüpped” (nagu Lise väljendus). Hüpete mõttes olen tänase päevaga totaalselt rahul. Kõik muu … ahh. Hommik on õhtust targem.

1 impression

  1. :) :) :)
    ei, ma ei irvita siin midagi, lihtsalt nii armas :)

    Impressed by Kadri — June 5, 2007 @ 11:36 AM


Sorry, no comments!.

0.492 seconds. All rights reserved!