June 7, 2007

Gryttjom vol 11

label: life is a dream — CV @ 12:15 PM

Grounded. Vasak jalg võrdub kaks paremat jalga. Eilne viimane exit läks nii halvasti kui üldse minna saab. Üldse oli jala mõttes eile väga halb päev. Hommikul kohe esimesel tõusul suutsin oma pühapäeval haiget saanud jala ära lüüa vastu LRA kiivrit. Üsna valus oli päev otsa. Eriti kuna vasak on minu peamine äratõuke jalg. Eks ta sai päev otsa vatti ka. Enne eelviimast tõusu oli juba tunne, et äkki ma ei peaks hüppama, sest valus on. Otsustasin siiski minna ja hüpata. Tegelikult ei olnud ju nii hull see olemine. Ja siis see juhtus. N-exit. Ega ma palju ei mäleta. Mäletan ainult seda, et tõukasin ära. Järgmine hetk oli meeletu valu kui jalg vastu ukseserva käis. Edasi tulid punased täpid silme ees ning mõte, et Rink’st tuleb lahti lasta, sest exit ei lenda. Pilt tuli ette kui nägin, et teised on kujundis ja minu slot on seal. Me lendasime selle ära. N ja block 11. Ma ei tea, kuidas ma selle ära lendasin. Tõesti ei tea, aga video pealt on näha, et lendasin.

Ma pole kunagi varju all nutnud, aga eile ma tegin seda. Varju avanemisest kuni maandumiseni ma ainult röökisin valust ja pisarad voolasid nii, et raskusi oli maad näha. Maandumine oli pehme nagu ema pai. Vasakut jalga maha ei julgenud panna. Üritasin hakata varju kokku korjama, kuid istusin hoopis maha ja nutsin natuke veel.

Praegu on juba olemine tunduvalt parem. Plaanin õhtupoole teha ühe solo proovihüppe ja kui tunne on OK, siis homme uuesti lennukisse. Maandumisi ma ei karda. Ma suudan end üsna pehmelt maha tuua. Ainult exitid ja pakkimine võib probleemiks osutuda. Seega täna tuleb mul uimane päev, kuid üritan natuke tööd ära teha kompenseerimaks oma mittehüppamist.

3 impressions

  1. njäu:( et su jalg kiirelt paraneks…

    Impressed by Toomas — June 8, 2007 @ 11:36 AM

  2. :( mhh, paha lugu. loodetavasti siiski pole midagi muud kui valusa koha äralöömise valu?!

    Impressed by Kadri — June 8, 2007 @ 11:45 AM

  3. Nooh. Küll see jalg ära paraneb. Kahjuks ei olnud ainult valusa koha ära löömine. Hoopis tugev põrutus.

    Impressed by CV — June 8, 2007 @ 8:58 PM


Sorry, no comments!.

1.331 seconds. All rights reserved!