June 12, 2007

sarjast positiivseid emotsioone

label: life is a dream — CV @ 12:33 PM

Ma tõeliselt kaifin olla tagasi omas elemendis. Ma olen omas keskkonnas. Ma olen mina ise. Jah, töö on üle pea kasvanud selle ühe nädala võrra, mis kauem ära sai oldud, aga … Minu ümber on taas minu alati toetav, alati sõbralik ja soe keskkond. Mind hoitakse ja seda näidatakse välja. See annab jõudu ja tahtmist hakkama saada kõigega. Ma ei ole valvel ja kaitseseisundis iga hetk oma päevas. Ma tean, et ma võin naerda ja mossitada ning ma ei pea seda seletama ega põhjendama. Ma ei mõistata mulle öeldud sõnade hea- või pahatahtlikku konteksti üle. Milline vabanemine! Peale viimast kahte nädalat tunnetan ma eriti teravalt seda erinevust.

Kõik need pisiasjad minu päevas, mis panevad mu naeratama – hommikukohvid, virtuaalsed ja reaalsed kallistused, mõistmine ja toetus …

Inimesed mu ümber – ma olen teile kõigile tänulik teie olemasolu eest! Ma ei saaks teieta.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.565 seconds. All rights reserved!