June 14, 2007

koorem

label: life is a dream — CV @ 10:57 AM

Sa arvad, et mul on kerge. Ma jätan endast sellise mulje. Ma tean. Ei! Ka minul ei ole kerge. Ma lihtsalt püüan mitte kokku kukkuda ega välja näidata, mis minuga toimub. Ma tundun lausa julmana. Ma tean ka seda.

Sa arvad, et Sa tead minu otsuste tagamaid. Sa arvad, et Sa tunned mind läbi ja lõhki. Mina nii ei arva. Samas ei kavatse ma ka püüda end selgitada … Ei, see ei ole isekusest ega ükskõiksusest. Parem on, kui ma ei selgita. Parem on, kui Sa ei tea. Sul on niimoodi kergem. Üks meist peab suutma kanda seda vastutuse koormat. Jäägu Sulle seekord “valgem” pool. Ma saan selle tumedamaga hakkama. Ma arvan vähemalt. Surun ainult huuled natuke rohkem kriipsuks ning tõstan lõua tahtejõuliselt ülespoole. Jah, ma tean, et ma sirutasin käe hetkeks, et otsida Su toetust. Ma mõistan, miks Sa seda pakkuda ei suuda. Ma ei heida Sulle ette Su kergema tee otsimist. Oleksid Sina see tugevam pool, siis ma teeksin ise sama. Sinu asemel olles püüaks ma teha seda kõike endale lihtsamaks sarnaselt Sinuga.

Ma ei saa end kaitsta nii nagu tahaks. Olgu. Jäägu siis mu tavapärane kaitse. Ülbus – üks seitsmest surmapatust. Ma suudan taluda mõtet, et mina olen see “paha”. Sa ei pea mind mõistma ega mu sisse nägema.

*bitch mode – ON*

2 impressions

  1. väga keeruline värk
    kohati kõlab nagu kiri jumalale

    Impressed by Jane — June 14, 2007 @ 11:11 AM

  2. falling

    asjad ei lähe paremaks siis, kui sa seda loodad ja sul seda vaja on. kui põhjas peab ära käima, et saada jälle üles minna? ja kust seal põhjas see jõud võtta? kuigi ma ju tean. selle jõu leiab alati. ja…

    Trackback by PilleRiin — June 20, 2007 @ 4:06 PM


Sorry, no comments!.

0.438 seconds. All rights reserved!