June 25, 2007

kes ei riski, see shampust ei joo

label: life is a dream — CV @ 12:37 PM

Ma panen nüüd punkti. See saaga on läbi. Ma riskisin, ma võitlesin ja ma võitsin. Riigikohtu otsus tuli lõpuks ära. Ma sain sellest teada eile hilisõhtul, kuid tegelikult ei suuda ma seda seni veel uskuda. Viimane punkt on pandud. Täpp i peale. Minu rahulolu on täielik. Nüüd algab uus case, aga selle pärast ma enam ei muretse. Advokaadid on leitud ning ma ei aja seda enam ise.

PS. Kuigi mind paneb imestama Riigikohtu lahendis leiduv väide nagu oleks mind õigeks mõistetud süü tõendamatuse tõttu. Kas ma tõesti ei oska eesti keelt või milles asi? Esimese astme õigeksmõistev kohtuotsus ütleb selgesõnaliselt, et kuriteokoosseisu puudumise tõttu. Äkki on selle aja jooksul, kui ma enam advokaat ei ole, muudetud mingite mõistete sisu?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.382 seconds. All rights reserved!