June 28, 2007

vana naise tänitamine

label: life is a dream — CV @ 1:20 PM

Viimase kuu aja jooksul olen korduvalt kuulnud enda kohta väljendeid suunas “vana naine”. Mõni ütleja minust paar kuud noorem, mõni ütleja paar aastat. Kes leiab, et “vana ja kibestunud”; kes leiab, et “vana ja üksik”; kes leiab, et “vana ja kole”; kes leiab, et “vananev naine” jne. Peamiselt kuuleb selliseid vaimukusi vaidluse käigus, kui argumendid otsa saavad. Ma ei oska sellistele “ütlustele” mitte mingil viisil reageerida. Sellised rumalad, aga samas tõsiselt vastikud. Ei, mul ei ole probleeme sellega, et ma end “vananeva naisena” tunneksin, aga vastik on ikkagi kuulata. Umbes samasugused ütlused, et kui naisterahval on halb tuju, siis leidub ikka vahest mõni alaarenenud meesterahvas, kes lihtsalt peab midagi “päevadest” kobisema. Mis pagan nendel meestel viga on? Kas see kuulub machoks olemise juurde? Et teeb nii öelda poisikesest rohkem mehe?

3 impressions

  1. see on puhas kadedus ja alaväärsus. vananemine on ainus viis targemaks saada …

    Impressed by Kadri — June 28, 2007 @ 4:49 PM

  2. aga see ongi ju see, kui enam muid argumente ei ole lihtsalt. et peab ju midagi ütlema ja siis hakatakse ütlema selliseid lollusi. eks see näitab ütleja kohta mõndagi..

    Impressed by pilleriin — June 29, 2007 @ 12:19 AM

  3. Minu arust oled sa küll täitsa kobe mutt veel

    Impressed by Duke — June 29, 2007 @ 4:25 PM


Sorry, no comments!.

0.568 seconds. All rights reserved!