July 3, 2007

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 9:46 PM

Lendame! Tuuker lendab nagu kell. Täna kokku 8 tõusu. Viimased 5 neist tuukripreiliga kahekesi. Fun, fun, fun! Lõkerdasime naerda ning kaifist sain mina oma häälepaelad taas vabalangemises järele katsetatud. Areng toimub, naeratus püsib näol, väljas ei ole liiga palav, õlut veel jätkub, 300 läheneb … Lihtsalt täiuslik olemine.

Ahjaa. Muidu on DZ pärdikuid täis. Mingi FF laager. Ja Rink laekus täna lõuna ajal ning esimesed teravusedki vahetatud.

PS. Lisaks kõigele muule lubas tuukripreili mulle õhtul mõningaid võtteid õpetada maadluse osas. Rink andis kogemata nõusoleku poksikotiks olemise osas. Ma ise üritan talle mitte liiga teha. Tuukri eest mina ei vastuta. Hmmm …

UPDATE: Õhtul lobisedes tuleb igasugu asju meelde. Seda, et tsoome käis täna lennukis jäneseks. Asi tuli välja nii, et tulime just maanduma kui anti järgmisele tõusule 10 min call kus muuhulgas loeti üles ka tsoome nimi. Tsoome tegi asja peale “Möh?”. No tuligi siis välja, et selles lennukis kus ta oli ei pidanud ta olema. Voh. Ja paari tunni pärast tahtsin mina jänest minna mängima. No see on see värk kui kaks tõusu korraga üles lähevad. Lennuk sõitis ette ja mina asusin sinna poole täiesti iseenesest mõistetavalt marssima. Vaatasin üle õla tagasi ning nägin rootslasest loadmasterit, kes mulle arusaadavalt pearaputusega märku andis, et ei ole mitte minu tegevus see, mida ma peaksin tegema. Lõpuks jõudis ka mulle pärale, et An-28 ei ole mitte see lennuk, mille peal ma peaksin praegu olema. Vot.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.784 seconds. All rights reserved!