July 4, 2007

konservatiiv või liberaal?

label: life is a dream — CV @ 2:17 PM

Alates ühest vaidlusest nii umbes kuu aega tagasi olen ma proovinud välja mõelda, et kumb ma siis olen – konservatiiv või liberaal? Go figure! Tol hetkel defineerisin ma ennast konservatiivina, mille peale väideti mulle vastu, et ma olen ju totaalne liberaal. Igatahes otsisin pärast seda vaidlust välja oma politoloogia jm asjasse puutuvad konspektid ning vaatasin ka internetis natuke ringi. Nüüd, kuu aega hiljem ja mõistete suhtes natuke targemana, ei suuda ma enam ennast üldse defineerida. Ühest küljest konservatiiv, teisest küljest liberaal. Kui need mõisted nii vastandlikud ei oleks, siis tahaks öelda, et olen konservatiivne liberaal. Vastandlik. Nagu alati vasturääkivalt segane värk, mis mulle tundub loogiline.

1 impression

  1. Ei ole segane. Sa oledki ju selline – loogiliselt vastandlik ja mitte ainult poliitika osas.

    Ja iseenda defineerimine ei ole kunagi hea idee, saab peavalu ainult…

    Impressed by mnx — July 4, 2007 @ 7:52 PM


Sorry, no comments!.

0.397 seconds. All rights reserved!