July 9, 2007

kokkuvõte

label: life is a dream — CV @ 9:59 PM

Mõned päevad on hullemad kui teised. Mõnikord lihtsalt koguneb kõik kokku ja piisab ühestainsast tõukest, et habras tasakaal uppi lükata. Mõnikord on mul tunne, et sellest nõiaringist ei olegi väljapääsu. Ükskõik mida ma teeks. Sõnad võivad olla hirmsad relvad. Mõnikord juhtub, et ma lasen end nendest lõikuda. Nüüd on segadus. Kas kõik need tänased juhtumised ja sõnad on mulle korda läinud ainult selle pärast, et osa neist olid piisavalt alatud või oli neis liiga palju tõtt? Oleks mul ainult vastusteraamat, aga ei ole. Kuidas säilitada usku inimestesse? Jah, kuidas säilitada seda, mida ammu enam ei ole … Aga tegelikult – võtke oma täiuslikud ja hästi elatud elud ning minge elage neid. Jätke minu, mu iseloomu, mu elu, mu valikute ja seisukohtade üle targutamine.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.700 seconds. All rights reserved!