July 16, 2007

milleks?

label: life is a dream — CV @ 7:43 PM

Milleks see kõik üldse? Kõik kipub nii või naa ümberringi kokku kukkuma … Äkki siiski on parem, targem ja kergem põletada sildu?

Ma ei taha palju … Ma tahan oma hingerahu tagasi. Tahan tagasi seda tunnet, et elu on ilus ja ka niisama on hea naeratada. Rabelen paremale ja vasakule, aga kuidagi ei leia pinda. Varastan hetki, mis ei ole mõeldud mulle. Näitlen ja püüan olla. Aeg-ajalt murdun ja põlen heleda leegiga.

Pisiasjad … Need krdi pisiasjad. Ei midagi olulist. Lihtsalt killuke informatsiooni, mis jääb kogemata ette. Ma ei saa olematuks teha, et ma seda tean, näen, tajun … Hinges on sügav solvumine. Ei ole vahet, et need killukesed teadmisega puudutavad minevikku. Nad annavad piisavalt selge signaali, et pähe roniksid just need järeldused, mis tunduvad loogilised. See alateadlik teadmine, mis on alati olemas olnud, aga mida üldjuhul ei taha sõnadesse panna. Peidad kusagile teiste mõtete taha ära ja püüad unustada. On asju, mida ei saa muuta. On asjaolusid, mis ei sõltu endast. Ihaldusväärsed asjad elus on alati käeulatusest väljaspool …

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.654 seconds. All rights reserved!