July 29, 2007

Big Way Camp vol 3

label: life is a dream — CV @ 10:08 PM

Siiski 4 hüpet täna. Ükskord sai isegi 21-way kokku. Muidu on ikka pidevalt paar inimest meie 22-way’st puudu. Mulle siis täna 2 korda rare floater positsioon ja 2 korda late diver. Polegi varem roninud kaameramehega ühe astme peal. Igatahes ära ei kukkunud ning Basic Camp’s õpitud erinevad exit tehnikad kuluvad marjaks ära. Neljast korrast ühel olin mina see, kes ei jõudnud way’sse. Peab õppima seda dive’mis tehnikat veel. Huvitav, mis homsel varuks on?

Täna õpitud tarkused kogunevad märksõnade alla:
* stadium approache
* floaters have to pick up the fast fallrate at first with base to be in the level or they find themseves on diver situation
* diving is deep angle track

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.407 seconds. All rights reserved!