July 31, 2007

Big Way Camp vol 5

label: life is a dream — CV @ 11:37 PM

Täna oli järjekordne eriti vahva hüppepäev. 5 korda 38-way. Ühtegi kokku ei saanud, aga sellest ei ole midagi. Formation loads rool!!! Täna sai left trail lennukist välja hüpata ja baasist esimese hooga mööda põrutada paremalt. Samuti proovisin järele viimasel tõusul last diver lead plane positsiooni. Ma ei suuda isegi kirjeldada oma rahulolu olla kujundis kohal enne kui enne mind lennukist väljunud inimesed. Oleks ainult see käsi ka seal olnud, millest kinni võtta! Super! Lihtsalt super! Homme tahaks baasi ja superfloater’t proovida. Muidugi floater left trail lennukist oleks ka lahe kogemus. Ma õpin ja arenen meeletult. Iga hüppega tunnen enda piire aina paremini.

Täna õpitud tarkused kogunevad märksõnade alla:
* last diver may use 3 versions of approach
* aweareness, awearness, awearness
* better not to be there then to dock without being ready for it

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.416 seconds. All rights reserved!