August 2, 2007

Big Way Camp vol 7

label: life is a dream — CV @ 10:35 PM

Ma olen nüüd tige. Vastik tige plika. Hetkeks oli mõte, et kirjutaks, miks ma täpselt tige olen ja siis tuli meelde, et Rink loeb ka seda blogi vahest. Seega jääb kirjutamata. Ma olen selles laagris pettunud. Totaalselt. Jah, loomulikult olen ma palju õppinud ja proovida saanud, aga mulle ei meeldi ei “vibe” ega “attitude”.

Nagunii tuleb nüüd mõni vanem ja targem targutama, et viga otsi ikka endast, mitte teistest. Seekord ei kavatse. Olen egoistlik ja näen vigu ainult teistes. Ma tean isegi, et see, mida ma näen ja tunnen on mu enda meeleseisundi peegeldus, aga “so what?”. Ja Rink võib ka koos oma targutamisega põrgu minna. Vot kui olengi äbarik, siis olen. Kes ütles, et ma peaksin parem olema?

… ja üks mees on vähemalt 2 kuud veel ratastoolis. Vähemalt operatsioonid läksid hästi ja lootust on paranemisele. Ma ei suuda seda ikka veel hoomata …

3 impressions

  1. rink üksinda on terve laagri vibe ja attitude ära rikkunud?

    Impressed by tkr — August 3, 2007 @ 10:18 AM

  2. *kallipai*

    Impressed by mnx — August 4, 2007 @ 4:54 PM

  3. Rink ei riku kogu laagri vibe ja attitude. Nii võimekas ta nüüd ka ei ole. ja üldse oli minu jonnil hoopis teised põhjused, mis kirjutamata jäid. Ma ei oleks lihtsalt viitsinud pärast Rink’i targutamist ära kuulata.

    Impressed by CV — August 4, 2007 @ 7:51 PM


Sorry, no comments!.

0.600 seconds. All rights reserved!