August 6, 2007

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 1:35 AM

Nädalavahetusel sai hüpatud. Kuidas siis muidu sellise imeilusa ilmaga. Tuuker tegi oma 900’nda hüppe ära. See oli fun! Natuke segadust ja leveliprobleeme, aga sellegi poolest lahe. Seejärel sai Rink’i, tuukripreili ja LRA’ga üks “all random jump” tehtud, mis oleks ilusasti jõudnud Q täheni, kui meid ei oleks välja visatud 2600 m peal. Ilus hüpe!

See-eest pühapäeval näitas mudilane Kaido mulle sellist klassi, et hoolimata vabalangemisest jäi mul ikkagi suu lahti. Täiuslikud 90 ja 180 kraadi pöörded. Täiesti uskumatu! Müts maha kuti ees.

Kaalun siin omaette oma varju väljavahetamist väiksema vastu. Käisin seda täna proovimas. Esimene maandumine nagu alati tagumiku peal. Krt ma ütlen. Miks peavad erinevatel varjudel olema erineva pikkusega juhttropid? Ma olen oma varjuga nii palju hüpanud, et lihasmälu on selle peale totaalselt välja treenitud. Kolmapäeval lähen Jahusse ja vaatan varju ja minu ranitsa kokkusobivuse üle. Järgmine nädalavahetus peaks proovima uuesti seda Sabre 135’te, aga enne seda tuleb slaider ära vahetada. Praegune on natuke liiga suur. Otsustamine on alati nii raske.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.359 seconds. All rights reserved!