August 8, 2007

kasutuid fakte ja uitmõtteid

label: life is a dream — CV @ 2:37 AM

Mul on punased varbaküüned. Kell on 2 öösel. Ma üritan tööd teha, aga sellest ei tule midagi välja. Mu laual on 3 arvutit, aga ükski neist ei taha suhelda printeriga. Ma ei suuda aru saada, kus on see viga, mille ma üles pean leidma. August on käes. Ma olen viimasel ajal suitsetanud liiga palju. Rink’i jäetud rummipudel on peaaegu tühi. Ma vihkan üksinda magamist. Gilmore Girls on jõudnud teise hooaja keskele. Miks mul ei ole oma Luke’i? Väljas on sumedalt soe ja pime. Mul on kohvi joomisest halb. Romantilised augustikuu ööd, aga ma ei lase end sel aastal sellest enam mõjutada. Mul on ääretult nukker olla. Ma üritan ja üritan end kokku võtta, aga ei suuda. Mul on ainult paar kuud jäänud, et oma elu uuesti kokku pakkida, aga mul on tunne, et ma istun keset segast kuhja ja ma ei tea kust otsast alustada. Uni ei tule. Tegelikult pean ma oma elu uuesti kokku korjama selleks, et ta uuesti kokku pakkida. Ma olen täiesti eksinud omadega. Blaah. Ma vihkan enda emotsionaalset nõrkust. Ma lihtsalt ei suuda seda krdi kaustikut lahti võtta, sest sellega seostub totaalne läbikukkumine. Suvi on lõppemas ja august on tegelikult mõeldud selleks, et jalutada kellegagi käsikäes mererannal. Kuigi, kust mina seda teadma peaks, kui ma pole seda kunagi teinud? Rohelised silmad on suve värvi. Ma olen hetkel psühholoogiaõpiku klassikaline näide. Mul on 3 varbarõngast, millest 2 on uued ja kõlisev jalakett, kuid samas lõpetasin ma eelmine nädal oma sõrmuste ja kõrvarõngaste ja kaelaketi kandmise. Ma pole kunagi elanud üksi ja mul on hirm. Tegelikult ma tean, et kõik saab korda. See tuim rahu mu sees on üllatav. Raamatud on parim pelgupaik maailma eest. Ma ei igatse ühegi konkreetse inimese järele. Ma vist ei igatsegi midagi hetkel. Maailm on imetabane sel hetkel kui silmapiir on ainult vaevuaimatav. Jah, ma olen hetkel täiesti kaine.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.432 seconds. All rights reserved!