August 24, 2007

vale otsus

label: life is a dream — CV @ 1:18 PM

Aasta ja kaks päeva tagasi tegin ma väga vale otsuse. Ma ei kahetse seda, aga ma sooviks, et kõik sellest otsusest põhjustatud hingevalu oleks olemata olnud. Ma olen viimastel päevadel pidevalt mõtteis ehitanud erinevaid variante, kuidas kõik oleks võinud möödunud aasta jooksul teistmoodi minna, aga tegelikult ma ei tea seda, mis oleks võinud olla või jäänud olemata. Midagi muuta enam ei saa. Ju ma siis pidin kokku kukkuma emotsionaalselt, et taas oleks võimalik tõusta. Paranemisprotsess on juba alanud ning ühel hetkel jääb see kõik ainult minevikku.

Зачем ? любила?
Дл? того, чтобы пон?ть – ты можешь. Чув?твуешь – значит живёшь.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.516 seconds. All rights reserved!