August 25, 2007

Panevežyse järelkajad

label: life is a dream — CV @ 1:58 AM

Asju jäi kirjutamata, mis sellegi poolest on jäädvustamist väärt.

Üsna ainukordne juhtum oli see, et ühel ja samal tõusul oli kahel eestlasel Leedus 500’s hüpe. Mitte lihtsalt ühel päeval, vaid ühel ja samal tõusul. Rink sai kallistatud (millegi pärast ta ei lubanud end jalaga lüüa :P) ning Pangale õnne soovitud.

Edukalt sai kokku lennatud 30-way. Kohe teisipäevasel päeval. Esmaspäeval oli ilm kerses ja sai ainult ühe hüppe nii või naa. Ülejäänud päevad üritasime 36-way’d, millest alati keegi puudu jäi. Eestlaste esindus püsis stabiilselt rühmas nr 1 ning võime endaga rahule jääda.

Lätlased ja leedukad on endiselt täiesti ajuvabad autoroolis. Minust sõideti vähemalt kolmel korral mööda paremalt (teeservalt), mitte vasakult. Sama hullud on osa neist laiali träkkimisel. Teise break-off laine träkkijana lendasin üle all avanevate varjude, mida esimese ringi träkkijad loopisid. Möh?

ELO‘l on sisemine merisiga. Vahest merisiga magab ja vahest on ärkvel. Ja üldse on ELO väga hästi varustatud neiu kuna lisaks meriseale on ELO’l ka professionaalsed varrukad, mis tirivad ELO kujundisse.

Üks leedulanna suutis mulle selga kukkuda dive käigus ja nüüd mu selg valutab. Annan seljale veel laupäeva ka puhkust igaks juhuks, sest seniajani annab tunda.

AN-26 on tõeliselt lahe lennuk. Polegi nii suure asjaga varem lennata saanud.

Kui midagi olulist veel meelde tuleb, siis kirjutan veel :)

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.512 seconds. All rights reserved!