August 25, 2007

sarjast tõdemusi

label: life is a dream — CV @ 3:26 PM

An apology goes a long way.

Panevežyses suutsin teha paar viga. Ühel hüppel võtsin end ühe sloti võrra vasakule ning teise mehe koha ära. Mõlemal pool mind olid ühesuguste kombede ja ranitsatega mehed. Kiivrid olid küll erinevad, aga ma brainlockisin ära ning olin kindel, et see kollase kiivriga mees pidi minust paremal olema mitte vasakul. Märkasin küll oma viga ning andsin talle koha tagasi, aga ikkagi oli see viga. Teine kord oli zipperi slotis kui baas ära lagunes ning ma avastasin end formatsiooni vastasküljelt. Liikusin üsna suurel kiirusel oma kohale ning lendasin ühe mehe eest risti läbi. Vaatasime küll üksteisele otsa enne kui ma liikuma hakkasin ning ma olin täiesti kindel, et ta nägi mind ja sai aru, et ma tulen kohe ta eest läbi ning vahemaa oli ka piisav selle manöövri tegemiseks. Ometigi nii ei ole ilus teha. Peale mõlemat hüpet läksin kohe enne pakkimist meeste juurde, tunnistasin oma viga ning palusin andeks. Mõlemad teatasid mulle, et ei ole midagi hullu ja ikka juhtub.

Täna lugesin Skydive Mag’st just samateemalist artiklit, et just nii peakski käituma. Õppetund kinnistatud.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.576 seconds. All rights reserved!