September 1, 2007

sarjast positiivseid emotsioone

label: life is a dream — CV @ 9:56 PM

Terve tänane päev on üks positiivne emotsioon. Väsinud aga õnnelik mina on naasnud lennuväljalt. I’le pani täpi viimane hüpe ADE’ga. Ma ei suutnud naermist lõpetada veel koduteel autoski. See üllatus sel hüppel oli nii ootamatu. Kutt keeras mulle 180 kraadi pöörde, jalad minu poole ja mina pidin siis tema põlved ära puudutama, et ta teaks tagasi keerata. Mul on pikad käed. Ausõna on pikad käed! Aga ADE viskas mul seal ees lausa sellist spagaati, et mina korraga tema mõlema põlveni ei ulatunud. Vot on mees! Igaüks õhus spagaati ei tee.

Nüüd, niipalju aega hiljem, olles peaaegu 2 aastat seda jahtinud, jõudsid oodatud sõnad ka minuni. Ringiga küll, aga jõudsid. Hea tunne hoolimata sellest, et nii hilja.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.386 seconds. All rights reserved!