September 5, 2007

sarjast tõdemusi

label: life is a dream — CV @ 10:24 PM

Ma olen üks tohutult jonnakas tegelane. Mul tasub ainult probleemi otsa komistada ja ma ei saa enne rahu kui ma olen asja ära suutnud lahendada ning seda hoolimata sellest, et alati antakse kõrvalt nõu minna kergema vastupanu teed (loe: mine koju magama ja lõpeta töö tegemine).

2 impressions

  1. No andsin jah nõu minna kergema vastupanu teed.. aga.. antud tingimustes (2 suht väsind inimest) vähemalt somewhat loogiliste põhjendustega, onju?
    PS. Kus see viga siis oli?:)

    Impressed by evq — September 5, 2007 @ 10:27 PM

  2. Üks lõbus konto oli vasakule jalutanud. Loogiline ja süstemaatiline lähenemine viis lahenduseni.

    Ma ei heida Sulle midagi ette. See lihtsalt oli lõbus mulle. Ja kui praegu poleks leidnud, siis oleks ma siin seda järgmised lugemata tunnid otsinud, kuni leidnud oleks, sest jonnakus ei oleks lasknud muud moodi. Sinu lahendus oli muuseas ka õige. Ma oleks selle vea lihtsalt hiljem (homme või paari päeva pärast) leidnud. Sa juhatasid mind õigele teele :) – ehk siis “Aitähh!”

    Impressed by CV — September 5, 2007 @ 10:29 PM


Sorry, no comments!.

0.497 seconds. All rights reserved!