September 15, 2007

naisteõhtu

label: life is a dream — CV @ 9:36 PM

Eilne hilisõhtu ja öö oli pühendatud meestele. ELAK‘i naislangevarjurid istusid tuukri punkris, jõid ära poolteist pudelit tekiilat, pool pudelit viina ja ühe veini ning rääkisid meestest.

Mida täpselt räägiti – sellest ajalugu vaikib. Pooled ELAK’i mehed luksusid vist eile pool ööd. Ma tõesti loodan, et mehed ei istu kunagi niimoodi koos ja ei anna naistele punkte. ELAK’s on siiski üks mees, kes minult saaks maksimumpunktid kõigis neljas kategoorias – vaimne, füüsiline, seksikus ja iseloom. Minu lemmiklangevarjur. Kes üldise hääletuse võitis – seda me lubasime mitte avaldada, sest tulemus oli nii üllatav. Kategooriate kaupa võitjate nimed lubati tuukril avaldada, sest protokoll jäi tema kätte ning vähemalt iseloomukategooria võitja oli kõige ebatõenäolisem mees üldse.

Minu jaoks on naisteõhtu kontseptsioon midagi väga uut. See oli vist üldse esimest korda minu jaoks eile – istuda kamba naistega koos ja rääkida meestest ja nendega seonduvast. Ega ma eriti koduselt end ei tundnud. Ma pole harjunud nii suures naisteseltskonnaski viibima, rääkimata teemadest, mis ette võeti. Samas oli see hariv. Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid harjumusi ja arusaamu. Avardab silmaringi. Peaks vist rohkem naistega läbi käima hakkama?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.384 seconds. All rights reserved!