September 18, 2007

sarjast hommikud

label: life is a dream — CV @ 7:16 AM

Täna hommikul kell 05:30 ärgates oli mul lausa ahastus, et pean jälle laeval vedelema ja Soome loksuma. Nüüd, peale esimest pooltundi business lounge’s tundub asi täitsa talutav. Isegi kohvi on siin joodav, mis on laeva peal haruldane nähtus. Ees ootab päev Helsingis. Kõigepealt 4 tundi niisama uitamist linna peal, sest ma ei viitsi ülemustele teada anda, et ma hommikul nii varase laevaga tulin. Koosolek algab alles kell 14:00. Loodetavasti suudan end selleks ajaks ka kokku võtta, sest see koosolek tuleb raske. Raskem kui ükski teine. Milline saab olema reaktsioon minu lahkumisteatele?

Tänane hommik tõestas ehedalt, et pisikesed heateod võivad saada kuhjaga tasutud täiesti ootamatutel hetkedel.

… ja kõrvaklappides kõlab Jewel ingellikul häälel:”… come on darling, lets go back to bed …” – iroonia?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.434 seconds. All rights reserved!