October 3, 2007

ettepanekud

label: life is a dream — CV @ 12:03 PM

Peale seda kui ma paar nädalat tagasi teatasin bossidele, et ma kavatsen lahkuda, on tehtud mulle üks ettepanek teise järel. Ma tõesti ei kujutanud ettegi, et mind nii kõrgelt hinnatakse. Asendamatuid inimesi ei ole olemas ja ma endiselt usun seda. Peale eileõhtust viimast ettepanekut olen ma täiesti sassis. Seni arvasin, et kõik mu otsused on tehtud ja neid ei suuda ükski argument muuta, aga nüüd ma tunnen, et ma pean siiski tegema otsuseid ja mitte põikpäiselt jääma tehtud otsuste juurde. Argumenteerima ja põhjendama iseendale. Mul pole aimugi kuidas! Emotsionaalne pool ja ratsionaalne pool peavad hetkel sellist lahingut, et mitte millestki ei saa enam aru. Hirm uue ja tundmatu ees versus garanteeritud turvalisus. Karjäär või …?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.413 seconds. All rights reserved!