October 7, 2007

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 2:55 AM

Ma ei suutnud vastu panna kiusatusele ja ronisin lennuväljale. Loomuliku jätkuna järgnes sellele lennukisse ronimine ja seal ka välja hüppamine. Imeilus sügispäev. Räägiti, et hommikupoolikul oli lennuväljal ka vihma tulnud, aga sel ajal kui mina seal viibisin, ei tulnud tibagi taevast alla.

Üks fun iseendale üksi ja teine fun sellili träkkida koos teistega. Sügisene hüppepäev kogu oma võlus. Mu kurk küll ei arva minust nüüd hästi ja profülaktika mõttes toppisin end taas paracetamol’i täis, aga ikkagi ei kahetse. Eks homme näis kui loll tegu see minu poolt tegelikult oli. Väga hullusti ei saa asjad olla, sest kraadiklaas üle 36 kraadi ei tõuse.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.511 seconds. All rights reserved!