October 16, 2007

sügiselaps

label: life is a dream — CV @ 12:10 AM

Ma olen sügise plika. Selles sündinud ja sellega sarnane. Tujukas, muutlik, värviküllane, rahulik ja tormine.

Päikeseline, kuiv ja tuuletu sügisepäev võib olla üks kaunemaid aastas. Ümberringi on värvid, värvid ja veelkord värvid. Sahistad jalgadega lehtedes ja sinusse hoovab rahu. Tasakaal. Ei liiga palav, ei liiga soe, ei liiga kuiv, ei liiga märg. Täpselt paras. Iga pisidetail lisab üldpildile oma harmoonilise panuse.

Ja järgmisel päeval on kõik mattunud nostalgiahõngusesse uduvihma. Piirjooned ähmastuvad ning sa kulged ainult enda maailmas, sest kõik teised maailmad jäävad selle uduloori taga kaugeks. Omaette.

Või siis sügistorm. Looduse stiihiad on võimsad. Eriti sügisel. Lained peksavad vastu rannakive paisates veelehvikuid meetrite kõrgusele. Pilved kihutavad üle taeva kiirustel, mis tunduvad ebaloomulikuna. Kõik mässleb ja möllab, aga ainult selleks, et taas rahuneda.

Ka keset lõputut sadu on oma lummus. Vihmapiisad jooksmas mööda aknaklaasi, andes pilgule tegevust kuni mõtted uitavad. Aeg unistada, aeg armastada, aeg nutta, aeg olla, aeg tööd teha, aeg mängida … Vihmas on kõike. Nii õnne kui valu. Ei ole midagi rahustavamat kui vihmapiiskade sabin vastu aknaklaasi.

Ning lõpuks üks kõige tavalisem sügispäev. Vihm vaheldumas päikesepaistega. Pilvemustrid fantaasiamaailma julgeimate maalingutega. Mustjassinisest kõige valgema valgeni. Ühel hetkel oled sa tuulte räsida ning järgmisel kuldab päike su üle viimaste soojade kiirtega, mis kannavad endas möödunud suve. Kunagi ei tea, mis järgneb. Päike või vihm?

Selline ta on. Sügis. Mu sünnipäev on keset seda imelist aastaaega. Palju õnne mulle! Sündimist siia ilma on põhjust tähistada, sest mulle meeldib olemas olla.

5 impressions

 1. palju õnne sulle! palju naeratusi ja sära silma :)
  kalli-kalli.

  Impressed by pilleriin — October 16, 2007 @ 12:43 AM

 2. Palju õnne Sulle! Jah, olemas olla on äge!

  Impressed by Kadri — October 16, 2007 @ 9:22 AM

 3. Soojad soovid minu pooltki!

  Impressed by pirts — October 16, 2007 @ 10:50 AM

 4. Palju õnne!

  Impressed by tkr — October 16, 2007 @ 1:07 PM

 5. Jaa! Õnne!

  Impressed by elo — October 16, 2007 @ 4:22 PM


Sorry, no comments!.

0.443 seconds. All rights reserved!