June 20, 2012

another about Ayra

label: lemons — CV @ 6:02 PM

Solids. Adventure after adventure.

I also realized, after 2 failed attempts, that there is no point of even trying to make Ayra’s purees and stuff. I am a catastrophe in the kitchen and she should not suffer for it. Now she gets her food from a jar. … and as soon as I decided that, Moonika stepped in and now Ayra has some home cooked meals to eat. Life has a way to sort itself out.

Otherwise I am busy with a busy girl. Those who know – know. At this age it is hard to keep up with all the new things she learns on daily bases.

2 impressions

  1. Mäletamist mööda koolisööklas toimetamisega saime täiesti hakkama. Ning mõne korra olid ka pakkujate hulgas, kui tüdrukud oma tööõpetuse tunnis valminud hõrgutisi klassivendadele pakkusid, nii et ei leia olulist põhjust su kokaoskustes kahelda :-)

    Aga kujutan ette, et su pudilane suudab nüüd juba iseseisvalt veidi liikuda ning elu sellest igavamaks ei lähe. Käisime paari nädala eest külas ühel sinu omaga enamvähem sama vana tirtsuga peres ning seal küll telekat vaja ei läinud – lapsed suutsid piisavalt kino teha, eriti pisike.

    Impressed by jaagup — June 20, 2012 @ 11:52 PM

  2. No ütleme siis nii, et nälga ei jää jah :D, aga(!) hõrgutisi ei valmista.

    Impressed by CV — June 21, 2012 @ 2:49 PM


Sorry, no comments!.

1.534 seconds. All rights reserved!